Решетъчни Мачти

Вече и до 125m! Решетъчните ветроизмервателни мачти, предлагани от СМЕ Консулт са проектирани да издържат при най-сурови условия. Лесни за монтиране, демонтиране, преместване и поддръжка, тези ветроизмервателни мачти представляват едно от най-добрите решения за дейности по оценка на вятърния ресурс, при която се налага обслужване и поддръжка на датчиците, тъй като конструкцията й позволява лесното й изкачване.
 

Тръбни  Мачти

СМЕ Консулт е основният доставчик на тръбни метеорологични (ветроизмервателни) мачти, произведени от английската компания NexGen. Асортиментът от предлаганите мачти включва 10m, 30,40 и 50m тръбни мачти и  60,70m мачти. Дизайнът на тръбните ветроизмервателни мачти осигурява лесен транспорт и монтаж  на място.  

 

Логери        

Устройството за регистриране на данни Nomad 2 Data Logger, производство на Second Wind Inc, осигурява съвременна функционалност и опростен монтаж и същевременно ниски разходи. С ниска консумация, функционираща система в реално време, Windows™-съвместими Compact Flash карти, Nomad 2 събира и осигурява данните, които са ви необходими.

Услуги

СМЕ Консулт предоставя следните услуги:

Монтаж на мачти:
СМЕ Консулт доставя и монтира метеорологични (ветроизмервателни) мачти с височина от 30 до 125 метра, както тръбни така и решетъчни...

Поддръжка на мачти:
СМЕ Консулт
извършва инспекция на мачтата на място, както и проверка на състоянието и работата на системата...

Управление на данни:
СМЕ Консулт извършва всекидневно регистриране на данни и проверка на стойностите на регистрираните данни...

Анализ на данни:
СМЕ Консулт предоставя услуги свързани с анализ на данни и подготовка на доклади, базирани на данните от измерваните параметри на вятъра...

Powered by Website backer