Решетъчни Мачти

Вече и до 125m! Решетъчните ветроизмервателни мачти, предлагани от СМЕ Консулт са проектирани да издържат при най-сурови условия. Лесни за монтиране, демонтиране, преместване и поддръжка, тези ветроизмервателни мачти представляват едно от най-добрите решения за дейности по оценка на вятърния ресурс, при която се налага обслужване и поддръжка на датчиците, тъй като конструкцията й позволява лесното й изкачване.
 

Тръбни  Мачти

СМЕ Консулт е основният доставчик на тръбни метеорологични (ветроизмервателни) мачти, произведени от английската компания NexGen. Асортиментът от предлаганите мачти включва 10m, 30,40 и 50m тръбни мачти и  60,70m мачти. Дизайнът на тръбните ветроизмервателни мачти осигурява лесен транспорт и монтаж  на място.  

 

Логери        

Устройството за регистриране на данни Nomad 2 Data Logger, производство на Second Wind Inc, осигурява съвременна функционалност и опростен монтаж и същевременно ниски разходи. С ниска консумация, функционираща система в реално време, Windows™-съвместими Compact Flash карти, Nomad 2 събира и осигурява данните, които са ви необходими.

Компанията

СМЕ Консулт е българска компания, специализирана в провеждането на метеорологични измервания за целите на разработването на вятърни енергийни проекти. Предлагаме доставка и монтаж на оборудване за измерване и оценка на вятърния ресурс, както и услуги свързани с експлоатацията на оборудването и анализ на данни от измерванията.

СМЕ Консулт е официален партньор (основен дистрибутор) на компаниите Second Wind, USA, Ammonit, Germany, и Nexgen, UK за България и Румъния, както и основен доставчик на услуги за оценка на вятърния ресурс за югоизточна Европа. Нашите продукти включват метеорологични (ветроизмервателни) мачти с височини от 30m до 125m, както и разнообразна гама от датчици  в зависимост от предпочитанията на клиента.

 

 

Powered by Website backer