Решетъчни Мачти

Вече и до 125m! Решетъчните ветроизмервателни мачти, предлагани от СМЕ Консулт са проектирани да издържат при най-сурови условия. Лесни за монтиране, демонтиране, преместване и поддръжка, тези ветроизмервателни мачти представляват едно от най-добрите решения за дейности по оценка на вятърния ресурс, при която се налага обслужване и поддръжка на датчиците, тъй като конструкцията й позволява лесното й изкачване.
 

Тръбни  Мачти

СМЕ Консулт е основният доставчик на тръбни метеорологични (ветроизмервателни) мачти, произведени от английската компания NexGen. Асортиментът от предлаганите мачти включва 10m, 30,40 и 50m тръбни мачти и  60,70m мачти. Дизайнът на тръбните ветроизмервателни мачти осигурява лесен транспорт и монтаж  на място.  

 

Логери        

Устройството за регистриране на данни Nomad 2 Data Logger, производство на Second Wind Inc, осигурява съвременна функционалност и опростен монтаж и същевременно ниски разходи. С ниска консумация, функционираща система в реално време, Windows™-съвместими Compact Flash карти, Nomad 2 събира и осигурява данните, които са ви необходими.

За нас

СМЕ Консулт е българска компания, специализирана в провеждането на метеорологични измервания за целите на разработването на вятърни енергийни проекти. Предлагаме доставка и монтаж на оборудване за измерване и оценка на вятърния ресурс, както и услуги свързани с експлоатацията на оборудването и анализ на данни от измерванията.

Ние разполагаме с големи възможности за оценка, включващи различни по височина мачти, богата гама от анемометри и други датчици за регистриране на температура на въздуха, слънчева радиация, скорост, посока, влажност и други параметри на средата. Нашите екипи са монтирали над 110 системи за оценка на вятърния ресурс (ветроизмервателни мачти) на различни по терен и височина места, някои от които функционират вече над 3 години.

Услугите, които предоставяме включват:

 

Powered by Website backer