Stalpi de Masuratori tip Zabrea

Acum pana la 125m! Stilpul pe structura de zabrele e destinat sa reziste in cele mai dificile conditii. Usor de instalat , de dezinstalat, de mutat si de intretinut acest stilp e unul dintre cele mai bune optiuni pentru activitati in domeniul eolian.Atunci cand este necesara verificarea sau inlocuirea unui senzor aceasta se poate face prin simpla escaladare a stalpului.
 

Stalpi de Masuratori tip Tubular

SME Consult este  principalul furnizor de stilpi tubulari pentru masuratori eoliene construiti de compania britanica NexGen. Gama de stilpi oferiti include stilp usor  de 10m, stilpi tubulari de 30, 40, 50m si stilpi inalti de 60, 70m. Forma stilpilor tubulari asigura un transport facil si o ansamblare rapida in locatia aleasa.

 

Inregistratoare       

  

Inregistratorul de date Nomad 2, produs de Second Wind Inc asigura o functionalitate avansata si o instalare facila reducind astfel costul sistemului. Cu circuitele sale avansate de putere scazuta, cu o operare a sitemului in timp real, si compatibilitaea cardurilor Compact Flas cu sitemul de operare Windows, Nomad 2 colecteaza si pastreaza in siguranta datele necesare.

Servicii

SME Consult asigura urmatoarele servicii:

Instalarea Stalpului de masuratori:
SME Consult furnizeaza si instaleaza stilpi de masuratori cu inaltimi intre 30m si 125m, atit cu structura de zabrele cit si in sitem tubular....

Mentenanta Stalpului de masuratori:
SME Consult inspecteaza vizual stilpul la fiecare doua luni si efectueaza de asemeni o verificare a sistemului si a felului in care opereaza....

Managementul datelor de vant:
SME Consult descarca zilnic datele si efectueaza verificari amanuntite a datelor descarcate....

Analiza Datelor de vant:
SME Consult asigura servicii de analiza a datelor vintului si pregateste rapoarte bazate pe masuratorile vintului.....

Powered by Website backer