Stalpi de Masuratori tip Zabrea

Acum pana la 125m! Stilpul pe structura de zabrele e destinat sa reziste in cele mai dificile conditii. Usor de instalat , de dezinstalat, de mutat si de intretinut acest stilp e unul dintre cele mai bune optiuni pentru activitati in domeniul eolian.Atunci cand este necesara verificarea sau inlocuirea unui senzor aceasta se poate face prin simpla escaladare a stalpului.
 

Stalpi de Masuratori tip Tubular

SME Consult este  principalul furnizor de stilpi tubulari pentru masuratori eoliene construiti de compania britanica NexGen. Gama de stilpi oferiti include stilp usor  de 10m, stilpi tubulari de 30, 40, 50m si stilpi inalti de 60, 70m. Forma stilpilor tubulari asigura un transport facil si o ansamblare rapida in locatia aleasa.

 

Inregistratoare       

  

Inregistratorul de date Nomad 2, produs de Second Wind Inc asigura o functionalitate avansata si o instalare facila reducind astfel costul sistemului. Cu circuitele sale avansate de putere scazuta, cu o operare a sitemului in timp real, si compatibilitaea cardurilor Compact Flas cu sitemul de operare Windows, Nomad 2 colecteaza si pastreaza in siguranta datele necesare.

Despre noi

SME Consult este o companie bulgaro-romana, specializata in evaluarea resurselor eoliene cu scopul dezvoltarii proiectelor de energie eoliana. Oferim livrarea si instalarea echipamentelor de masura si evaluare resurse eoliene si servicii pentru utilizarea echipamentelor si analiza a datelor masurate.

Avem capabilitatea monitorizarii resurselor eoliene, incluzand furnizarea de stalpi din stoc, o gama larga de anemometre si senzori pentru inregistrarea temperaturii aerului, radiatiei solare, vitezei, directiei si umiditatii vantului, precum si alte caracteristici ale mediului. Echipele noastre au instalat peste 110 sisteme de evaluare a vantului la diferite altitudini si forme de relief, unele dintre ele functionand de peste trei ani.

Seviciile noastre includ:

• Achizitie zilnica de date de la senzorii masura parametrii vant, procesare si analiza a parametrilor meteorologici.

• Pachete de servicii, incluzand scolarizarea, analiza datelor, pregatirea rapoartelor cu rezultatele masuratorilor. Monitorizarea echipametelor instalate si mentenanta preventiva.

• Livrarea echipamentelor pentru masurarea si evaluarea resurselor de vant, incluzand inregistratoare de date, anemometre, senzori si stalpi cu inaltimi intre 30 si 125 m.

• Instalarea echipamentelor de masurat vantul, inclusiv instalarea echipamentelor si aplicatiilor, din depozitul companiei si pregatirea structurilor de sustinere necesare instalatiilor.

• Pregatirea rapoartelor cu datele analizate, generare prognoze si rapoarte STOCABILE pentru proiecte eoliene.

 

 

Powered by Website backer